30/1-09

JAG HAR FÅTT JOBB!!!

28/1-09

Inflyttning på lördag. Vi lånar troligtvis Antons bmw och hyr släp på OK. Känns helbra. Dessutom har vi beställt en ny soffa som vi antongen får imorgon eller nästa torsdag. (dock hämtar vi den inte förrän på lördag isf)
Idag var vi på rusta också och köpte en fin och billig matta. Detta kommer bli så bra.
Just nu ligger jag i sängen med alla tre katter och myser. Msn krånglar som vanligt och jag börjar bli lite less.

Imorgonkväll kommer det antagligen bli en helskön kväll med bastu och film i sällskap av Gutte och Sebbe. Inte dåligt. Anders pluggar nog som vanligt så honom är det ingen idé att räkna med. Möjligtvis Anton också?

Btw var Smilla hemsk och hade pinkat på min handväska häromdagen. Jag slängde både den och plånboken. Usch och fy säger jag bara. Tur att det är mycket rea nu så jag kan komma undan billigt!! Blir inget dyrmärke här inte!

Ja just det, jag har lagt upp vårat barbort+stolar på blocket också. KÖP(?!)

26/1-09

Ny adress: Sandbackavägen 22M

24/1-09

Vi står nu och suktar efter två lägenheter, båda två på haga, bra hyra, bra planlösning. Vi får veta på måndag hur det blir. Vi måste få en av dem. Frustrerande.
Nu ligger våran lägenhet ute på blocket iallafall. Ta den, snälla?

21/1-09

Jag har fortfarande inga pengar på min mobil och jag har haft mycket för mig de här dagarna, så om jag inte svarat kan jag inte ringa upp sen. Bara så att ni vet.

Nu ska vi fara och lämna igen filmen..

20/1-09

Imorgon ska vi kika på ännu en lägenhet på Haga. Den förra vi kollade på hade inget som man ens kunde kalla ett kök, annars var det superbra. Men denna hoppas jag starkt på. Det mesta verkar bättre, till och med hyran.
Dessutom var jag på hemgården idag. Fick mycket bra respons och det känns inte helt dåligt.

Kvällen har spenderats med Håkan, Markus och Anders. Film och mys.

16/1-09

Yes, på söndag ska vi kolla på en tvåa på Haga. Underbart värre.
Förhoppningsvis är den fin, och då tar vi den nog.

Ikväll är det bara mys. Kanske blir film med Håkan och gänget, man vet aldrig.

14/1-09

Städdag + myskväll med Anton. Helt okej. Nu blir det Privileged och sen sova.

12/1-09

Dagen har spenderats med Antonplutt, min mysvän. Det var välbehövligt.<3

9/1-09

Det är en lugn fredagkväll för mig. Bara mys med lita avsaknad av Anton faktiskt. En kväll med honom nu hade suttit fint, men det kommer! Jag har suttit och kikat på gymkort nu, och jag vet inte alls var jag ska börja träna. Det är svårt att avgöra med tanke på att vi inte vet vart vi kommer att flytta. Dock tycker ju anton att jag ska träna med honom på IKSU, men det är ett faktum att det är DYRAST att träna där, och jag är väldigt mycket för billighet just nu....

På måndag ska jag göra en synkoll och på tisdag ska jag på arbetsförmedlingen. Yes. Känns ändå bra. Dessutom ska jag försöka ta mig till Hemgården på måndag också. Jag har inte känt att det varit bra läge i veckan när jag varit sjuk och jävlig. Inte särskilt representabel kanske. Men nästa vecka, då.



9/1-09

Helgen bjuder på.... ja? INGA planer alls.
Så, ring mig.(:

-z-

Jag har varit oerhört duktig på att blogga idag. Det är ovanligt....

Men, jag måste bara få tillägna ett inlägg till någon otroligt viktig person i mitt liv;
min Z.

Det är obeskrivligt hur glad du gör mig och hur du så lätt kan få mig att känna mig uppskattad. Med dig räcker ett simpelt litet meddelande så svävar jag på moln resten av dagen. Du påverkar mig med din existens, och jag saknar din närhet så fruktansvärt mycket. På något sätt lyckades du komma mig så nära och bli så betydande på bara tre år. Helt utan att ens försöka eller ens anstränga dig för att bli min vän vann du mitt förtroende, min respekt och min tillit på en sekund.
Jag hoppas för allt i världen att vi kommer att flytta närmre varandra igen, för jag behöver dig och ditt leende hos mig. Jag vill kunna gå utanför dörren och se ditt fönster och le för mig själv för att jag vet att du fortfarande ligger och sover, eller stå och vänta i ösregn eller strålande sol på att göra dig sällskap till skolan. Alla småsaker har satt sina spår i mig. Du har gjort spår i mig. Bara av att vara dig själv. Jag saknar dig gumman. Mest.. Och jag älskar dig, precis som du är.

v

8/1-09



Lillhjärtat ligger nu bredvid mig och sover. Ont i magen har stackarn, jag är dock inte trött eller har lust att vila. Inget bra på tv heller. Väntar helt enkelt på att han ska vakna så att vi kan mysa framför en film.

Min Storayster ska ha en eloge förresten. Hon gjorde min dag. Tack syster.

8/1-09

Mums, nu kom Anders hem. OCH SKA VARA HEMMA MED MIG. Shit, detta har inte hänt på länge. Han har bara plugat som ett freak med Håkan. Buttra jag. Nej, nu ska jag passa på att mysa!!

8/1-09

Jag måste medge att jag blev måttligt lycklig när jag såg att det var V-M hela eftermiddagen idag! Jag har inte sett det sen serien kom ut. Därför har min dag bestått av tv tittande och slappande. Mycket te har jag druckit och jag börjar faktiskt bli bättre.
Jag hade egentligen tänkt gå ut och fota lite idag, men det var inget vidare väder för det så jag tar det imorgon istället.
Nu ska jag fortsätta se V-M.

( lyckan var när jag fick höra the faders-whatever it takes igen. n o s t a l g i)

8/1-09

Nu är jag fattig på min mobil. Helt länsad.
Dessutom kommer jag vara det nu framöver eftersom jag beställt ett telia abonemang istället. Mhm, så nu blir det dyrt att ringa till mig mina kära halebopvänner..;)

6/1-09

Nu ligger jag hemma i Umeå och är sjuk, igen. Skönt att vara tillbaka men jobbigt att jag ska behöva bli sjuk igen.
Anders är och pluggar med Håkan all sin vakna tid, och det är väl lite tråkigt men vad ska man göra. Han skulle komma hem lite tidigare ikväll, så jag kanske kan få lite tid med honom jag också.

Igår var vi duktiga och köpte ett klösträd till katterna. De är överlyckliga och Tindra stortrivs i lägenheten och med småflickorna. Det var förvånande men mer än bra.
Om jag är friskare imorgon ska jag åka till Hemgården och prata med dem.

Min jul var bra, med mycket jobb. Julafton var mys, juldagen var klockren, nyår kunde varit bättre... Men i stora drag helt godkänt.


Idag träffade jag Daniel en sväng. Vi for ner på stan, som egentligen var helt onödigt, sen kikade vi på ett CM och åt lussebullar och drack the. Helmys

RSS 2.0