27/2-09

Snart åker Anders. Blä.:(

25/2-09

För övrigt är kommentarer alltid välkommna. Ni är lite väl tysta här tycker jag...(!)

25/2-09

Nu har vi sett klart på bedtimestores och den var helmys. Lite lagom söt sådär.
Imorgon ska jag få träffa Jakob. Han är saknad, i massor.

(jag somnade för övrigt in i halva filmen igår när vi skulle se den, så vi var tvungen att se om en liten del....)
Jag har varit dödstrött två kvällar i rad nu och varit helt utslagen hela nätterna. Kanske för att jag jobbat och faktiskt gått upp syndigt tidigt på morgonen...

Nu blir det snart sängen.
Natti.

25/2-09

(Grattis till syster idag.)


Idag har jag klippt mig, tränat, träffat Anton, köpt en hylla och haft det allmänt bra! Dock blev håret lite kortare än planerat eftersom det var ganska slitet, men det gör inte allt för mycket. Dock blir det till att vara duktig och fixa till håret lite mer varje dag, men det kan det väl vara värt? inte som tidigare när det mest blivit en hårnål till luggen och i värsta fall en ihopsländ tofs.
Btw går min fingersättning mindre bra.

Oh, nu kommer Anders hem. Jag trodde faktiskt det skulle bli senare ikväll. Men inte! Härligt.

Nej, nu blir det mys

22/2-09

Igår kom mor och Håkan och hälsade på och de tog med sig lilla Kajsa! Helmys.
Kajsa är kvar och vi ska ner på stan en sväng idag och kika runt och umgås lite. Anders är nämligen i backen med Markus och han lär väl inte komma hem förrän sent skulle jag tro..
Hur som helst ska det bli en bra dag, trots att det toksnöar här.


20/2-09

Jag är fruktansvärt trött idag.  Tidiga mornar är fasiken inte bra

17/2-09

Sitter och väntar på att anders och håkan ska  komma så att vi kan se på film. Bolt närmare bestämt. Maja ligger och myser i mitt knä. Hon passar på när man hellre vill ha datorn i knät.
Det var mysigt att vara hemma i helgen. Alltid uppskattat.

Jag  har bestämt mig än en gång att jag ska börja skriva med rätt fingersättning igen, och få bort min skadade cs-fingersättning. Det går sakta....

FÖRRESTEN!! Vi gjorde värsta fyndet idag! Vi köpte en helkroppsspegel på mio för 200kr(!!) som egentligen skulle kostat 1000 kr. Inte dumt. Den var "defekt".. Ett litet fäste hade gått av, men vi fick ändå med andra fästen. En riktigt bra affär! Gissa om jag var lycklig.

15/2-09


Snart ska jag packa ihop lite saker och sen bara äta och fara till Umeå igen. Känns bra att mor kommer till Umeå på lördag också. I veckan ska jag träna! Jag längtar efter medley.


15/2-09

Nej, nu ska jag ut i solen!

13/2-09



Nu sitter vi på bussen på väg till Dorotea. Och ja BUSSEN. Hondan är död, skroten nästa. (; Eller nej, kanske inte.
Hur som helst är det segt att det tar fyra timmar hem istället för två och en halv. Mindre kul.
 Nu är vi i Bjurholm. Tre timmar kvar

12/2-09

Nu är sängen på plats. Underbart.

11/2-09

Jag har kikat på Top Model. Dock kände jag mig inte särskilt insatt om jag ska vara ärlig.  Imorgon jobbar jag sju-elva och sen far vi och hämtar sängen.. Egentligen ska jag sy lite på bäddmadrassen inför imorgon, och sen ska jag fixa tvätten. Men jag har inte orkat riktigt än.
Fysingen vad kallt det varit idag, jag hoppas att Anders tänker skjutsa mig till jobbet imorgon så jag slipper kliva upp ytterligare en halvtimme tidigare.

Nej, nu ska jag göra lite nytta.

11/2-09

Idag fick jag sms om att våran säng kommit, men Anders ville inte hämta den förrän imorgon. Så vi får sova dåligt en natt till. Dessutom har vi en köpare på sängen, och förhoppningsvis hämtas den imorgon.

Nu sitter jag och kika på hells och väntar på att anders ska ringa efter skjuts. Vi har fortfarande Antons bil eftersom hondan inte startar... Imorgon måste vi dock lämna tillbaka bmwn så då får den lov att starta.

Jag är hungrig, nu får han komma hem.

5/2-09

Ja, jag har då haft tre arbetsdagar än så långe+ en imorgon. Inskolning är det värsta som finns men det verkar trots allt vara ett helbra ställe! Imorgon har jag inskolning på en annan våning. GOD, det är stort där!
Dessutom fick vi soffan igår. Den är lovely.
    


(2)( höhö, vårat köksbord består just nu av ett plastbord + två gamla stolar. prioriteringar kallas det)
(3)( Vi har HANDDUKSVÄRNARE!! tänkte bara påpeka det. Aldrig haft. Mumma.)
(4)( Nu väntar jag bara på sängen. Ingen som vill köpa en helfräsch 120cm säng?)

Imorgon är det www (!?), och hemfärd(?). Dock får jag se hur det blir... Helt plötsligt kanske jag ska jobba. Jag ställer inte in mig på något alltså. Men jag vill så gärna träffa min babe Z.
Nu tycker jag att Anders ska komma till sängen så att vi kan mysa och sova. Jag ska ju trots allt upp kl sex imorgon. Usch.
Natti.

1/2-09

Nu ska jag snart försöka sova. Första jobbdagen vill jag gärna vara pigg och alert på. Jisses, får se hur mycket jag får jobba där nu då. Ska bli intressant. Annars har jag ju tydligen en plats som vikarie på hemtrivsel också.;)


natti

1/2-09

Just det, vi har köpt en ny säng idag! Härliga tider.

Imorgon jobbar jag för första dagen... Spännande. Är faktiskt lite nervös, men mest för hur jag ska hitta på ett helt nytt ställe. Men det löser sig nog, hoppas jag. Dessutom känner jag mig sliten idag, har stressat så mycket att jag börjat få munsår. Dock förstår jag inte varför jag stressat så mycket de här dagarna.

Nu ska vi skura ur lägenheten. Sen ska jag sova!

1/2-09

Ligger nu på en madrass i nya lägenheten. Vi har tyvärr inte fått soffan ännu så det är en lite improviserad soffa. Idag ska vo fara och handla lita småsaker till lägenheten och sen även fara och städa ur den på Tvistevägen.
Vi har inte ens packat upp allt här ännu, men det kommer!
Jag har förövigt ont i både axlar och nacke idag. Vaddå oergonomiska lyft......


RSS 2.0