24/12 -08

Bortglömd på julafton.. Yes.

15/12-08

Jag har varit hemma i träsket sen i torsdags och jobbat konstant. Helt okej, bra med pengar. Dessutom jobbar jag imorgon också, sen bär det av till umeå för att fixa de sista julklapparna och packa allt inför julen.
Jag kommer jobba på julafton i år, och nyår... Tragiskt, I know. Men jag behöver pengarna.

Ikväll ska jag ha en riktig myskväll med Vicky. Vi ska baka polkagrisar, dricka the och se på mysteriet på greveholm. Det kallar jag mys.(!)

10/12-08

Nu sitter jag i bara morgonrock och väntar på att börja laga frukost. Anders kommer hem kl 12 så jag tänkte vara snäll och vänta på honom. Sen ska jag fara och handla och förbereda lite packning inför helgen.
Ikväll/ i eftermiddag ska vi bjuda Håkan på mat (Anders vän håkan..), och sen ska jag köra hem, alldeles ensam(!) Inte fair.
Hursomhelt kör jag inte tillbaka förrän på måndagmorgon. Men jag kommer nog tyvärr inte hinna umgås så mycket med någon eftersom jag jobbar kväll alla dagar. Men ring gärna så kanske vi hinner ses och kramas iaf!


9/12-08

Jag bestämde mig för att göra om min blogg, och radera alla inlägg. Lite nytt behövdes.
Hursomhelst, det blir jobb på lucia (!). Helt okej för mig. Jag är i stort behov av pengar. Så antingen åker jag hem imorgon eller på torsdag. Nu ska jag ner på stan en sväng och gå på arbetsförmedlingen. Det är på tiden nu.

Arbetet med bloggen fortsätter senare.


Snow Patrol- Lifeboats

Gratismode.se


Joina och samla poäng som du sedan kan växla in till olika presentkort.

http://www.gratismode.se/?c=8233


RSS 2.0