27/3-09

Vaknade av en liten Selma i sängen imorse. Gladskit.
Idag ska vi fara in till dorro en sväng och kika runt lite. Det är tydligen tjugo procent på hela sortimentet. Dock är jag inte särkskilt imponerad av vad de brukar ha, och jag tänker ändå inte köpa något, men det är ju alltid kul att kika.
Ikväll kommer Anders hem till Dorro, så jag lär väl kanske sova hos honom inatt, eftersom vi ändå ska upp och bada imorgon! Helmys. Jag är grymt sugen på att träna förresten... Skulle ju ha styrketränat igår men for hem med syster på morgonen istället.
Jag fick ett mail från Siv igår förresten. Jättekul att hon hör av sig och berättar lite om valparna! Här har ni förresten hemsidan!

25/3-09

Idag har vi för första gången ätit sushi (!). Jag trodde att det skulle vara godare, men jag var inte särskilt hungrig heller. Helt okej var det iaf. Senare ska vi äta middag hos Emma och sen även fika våfflor. (det är ju faktiskt våffeldagen idag!)

Jag vill hälsa på valparna nu... Och välja vilken vi vill ha. Kan inte tiden gå lite fortare?

23/3

Jag har precis kommit ut ur duschen och väntar bara på att anders ska komma hem. Jag var och tränade kondition på medley idag, och imorgon blir det simning med Emma. Sen kommer systrarna med pluttungarna. Det blir trevligt.

Jag var förresten hemma i helgen eftersom kusin Daniel kom.. Nej, jag orkar inte skriva mer. hejs

20/3-09

SJU VECKOR KVAR

16/3-09

Nu ska anders sno datorn och fara till skolan. jag ska springa ner i tvätten igen och vänta på Daniel.
Jag ångrar att jag inte tog med mig kameran till kenneln idag förresten. :(

16/3-09

Först mys med Julia och sen mys på Umanioras. Bra dag.
Ikväll ska jag tvätta och umgås lite med Daniel.

15/3-09

Imorgon ska jag försöka ta mig upp hyffsat tidigt och fara och träna. Dock har jag en känsla av att jag hellre kommer vilja ligga och dra mig i sängen en stund, så jag kanske bara går ner på stan en sväng och kikar innan vi ska fara iväg. Jag kan ju faktiskt träna på kvällen.

Nej, nu har jag iaf duschat och ska lägga mig i sängen. Eller jag ska smörja in mig först för jag får riktigt torra händer när jag jobbar. Inte så konstigt kanske med tanke på hur mycket man tvättar sig..
Nej, godnatt.


15/3-09

Vi ska titta på valpar imorgon! Helmys. Det ska bli väldigt spännande måste jag säga. Dessutom har jag hittat en till uppfödare som verkar intressant, och som jag faktiskt träffat en valp ifrån.

Nu kikar vi på wipeout, sen duschen för min del. Imorgon ska jag nog träna på morgonen också, när anders är på skolan, men det blir mest kondition eftersom jag fortfarande har lite känningar i axeln.

Jag saknar mina tjejer förresten. Hemskt mycket.

14/3-09

Nu ligger jag i sängen och ska kika på Gran Torino med min plutt.

(sex valpar är födda förresten...)

Nej, nu kommer han. hejs

14/3-09

Lillhjärtat sover fortfarande, han är så söt. Men tyvärr måste jag väcka honom så att han kan somna ikväll...

ska snart iväg och träna med syster också.

11/3-09

Hemma, ont i fötterna, nöjd över min pastrami macka och sur över den klumpiga mjölken som faktiskt inte går ut förrän den trettonde... Illa. Och alla vet att man inte kan dricka klumpig mjölk. (!)

Nu ska jag nog bara tvinga anders att gå och lägga sig i sängen med mig en stund och mysa, tills jag somnar, och han ligger vaken efter chipspåsen han tryckte i sig....(!?)

Kanske blir hemfärd i helgen, kanske inte.

11/3-09

De ringde från jobbet imorse, så jag ska jobba kväll idag och dag imorgon. Bra med lite extra timmar. Helgen vet jag inte var den ska spenderas. Anders är ledig på fredag men jag ska ändå gå ett ärende under dagen, men vi kanske far hem. Dock far vi helt säkert hem nästa helg när min lilla kusin Daniel kommer upp och ska praktisera hos mamma i två veckor. Supermys!
Dessutom kommer Kajsa och Selma upp, så det blir toppen.

Nej, nu ska jag få i mig något att äta.

(fick med mig anders på gymmet idag btw, helbra)

9/3-09

Nu ska jag sova, eller gå och lägga mig iaf. Anders sov ju lite middag bredvid mig när jag låg och kikade på kyle xy, så han lär ju inte kunna sova. Men söva ner mig brukar gå bra!

Nej, imorgon arbetsförmedlingen. Natti.

9/3-09

Nu har jag suttit i nästan en timme och fyllt i en enkät "Att som tonåring ha förlorat en förälder i cancer".
Det är alltså ett tjockt häfte med frågor som skall besvaras. Det innebar ganska mycket känslor och ytterligare lite minnesluckor.
Jag som tänkt simma innan anders kom hem, men jag har fortfarande ont i axeln, så jag kanske bara far och springer lite ikväll.

Jag har även suttit och fösökt få tag på någon på arbetsförmedlingen, men jag var alltså nummer SJUTTIOSEX(!) i kön, så jag gav upp. SÅ mycket pengar tänker jag då inte lägga ut. Jag ska hur som helst dit imorgon klockan tio, sen jobb kvart i ett till fyra.
Jag har fösökt ringa Umanioras kennel nu ett tag men får inget svar. Ska försöka ringa vid middagstid när hon borde vara hemma, tycker jag.


8/3-09

Dagen har varit rätt tråkig.. Händelselös. Jag har haft spänningshuvudvärk, så jag ska fara och simma imorgon. Tror att jag överansträngt min ena axel. Får kramper och som sagt huvudvärk..

Jag hoppas på mer jobb i veckan. Det vore inte fel. Jag jobbar bara tisdag, vad jag nu vet.

6/3-09

Jessicas dag<3



Nu har jag käkat middag och nu ska jag ha en helkväll med Anders (!?) Tro det eller ej. Det var ett tag sedan.

Helgen vet jag inte vad den kommer innehålla. Hsar inga nuvarande planer. Ska simma imorgon hade jag tänkt och på söndag gymmet igen. Annars öppen för förslag.


5/3-09

Nu ska jag ner på stan en snabbis och träffa Julia. Myspys.

5/3-09

Snart ska jag iväg och träna. Igår tog jag en vilodag eftersom jag hade Polly och promenerade faktiskt halva dagen och sen mådde jag inte bra på kvällen. Idag har jag bara skitmensverk så det blir gymmet. Dock mest kondition hade jag tänkte eftersom jag ska träna med Emma imorgon.

Snart kommer Anders hem och äter lunch med mig. Sen gym, middag, daniel, twilight och sova.

5/3-09


(bilden tagen från dailypuppy)

Nu är jag sugen på en sån här. Det verkar vara en mysig hund men ändå lite att jobba med.
Förhoppningsvis ska vi fara och hälsa på en uppfödare till veckan som bor precis utanför Umeå för att hälsa på hundarna och se hur de är i verkligheten.

3/2-09

Nu har jag varit och simmat och precis ätit. Ingen trerätters idag inte, men det var något i magen iaf!
Ikväll lär jag ska traffa Daniel och lägga mig tidigt. Är sjukt seg eftersom någon låg och armbågade mig inatt....
Förresten är jag så himla sugen på en tollare. Någon gång.

Vi såg thick as thieves igår. Den var bra som förväntat, "gud" var ju med.

(jag funderar på att börja simma varje morgon jag är ledig.. Någon som är på?)

2/3-09

Gymmet nästa.

Jag måste säga att jag har världens tråkigaste läsare i bloggen. Det är mer än tillräckligt många som läser den, men inga som kommenterar. Kanske dags att skrota den helt enkelt.

RSS 2.0