27/3-09

Vaknade av en liten Selma i sängen imorse. Gladskit.
Idag ska vi fara in till dorro en sväng och kika runt lite. Det är tydligen tjugo procent på hela sortimentet. Dock är jag inte särkskilt imponerad av vad de brukar ha, och jag tänker ändå inte köpa något, men det är ju alltid kul att kika.
Ikväll kommer Anders hem till Dorro, så jag lär väl kanske sova hos honom inatt, eftersom vi ändå ska upp och bada imorgon! Helmys. Jag är grymt sugen på att träna förresten... Skulle ju ha styrketränat igår men for hem med syster på morgonen istället.
Jag fick ett mail från Siv igår förresten. Jättekul att hon hör av sig och berättar lite om valparna! Här har ni förresten hemsidan!

Kommentarer
Postat av: Emma

20 % på hela Dorotea, det blir nog inte mycket med tanke på innehållet. ;) Skämt åsido antar jag att du syfta på Nennaz.

Välj en tik! Polly vill ju busa med den året om, inte låta bli flera månader...

2009-03-27 @ 12:54:05
Postat av: Storasyster

Skorpor: Gör bulldeg, om man vill kan man ha saffran eller kardemumma i degen. Ta lite mer fett än i receptet, kanske 200 g på en halv liter mjölk. När degen har jäst, gör typ 2-3 längder per halvliter. Bara släta "limpor". Lägg på plåt och grädda långt ner i ugnen på ca 225 grader i typ 20 minuter.



När dom svalnat så skivar man upp längderna i cm-tjocka skivor. Så lägger man skivorna tätt på plåtar och rostar i ugnen så att dom får lite färg. Kom ihåg att rosta båda sidorna!



När allt är rostat så staplar man alla skorporna i en långpanna och torkar på 50 grader hela natten.



Ätes med fördel med honung på!



Sen kan man ha plåten med skorpor i ugnen, kom för bövelen bara ihåg att ta ut dom varje gång du slår på ugnen, annars kan du elda upp dom....

2009-03-31 @ 22:32:45
URL: http://tuffabriard.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0